Plazhe

Qyeteti i Durrësit ka një vijë bregdetare me gjatësi 66 km. E gjithë vija bregdetare ofron një hapësirë të konsiderueshme dhe të larmishme me plazhe ranoredhe pjesërisht shkëmbore si edhe struktura hoteliere apo agroturizëm të cilat ofrojnë shërbime turistike për të gjithë turistët dhe vizitorët vendas dhe të huaj.

Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image
Awesome Image