Loading Events

visitdurres | visitdurres.al

Plazhi i Currilave

Plazhi i Currilave është një plazh tjetër i njohur në rajonin e Durrësit, i cili është gjithashtu një destinacion i popullarizuar për turistët për pasurinë e tij natyrale dhe bukurinë e bregdetit.

Event Details

  • Start: May 28, 2021 @ 3:00 pm
  • End: December 31, 2021 @ 4:30 pm
  • Event Category:

Venue

Heaton Park, Mt Road M25 2SW