Loading Events

visitdurres | visitdurres.al

Plazhi i Shën Pjetrit

Plazhi i Shen Pjetrit ndodhet në një zonë urbane, ndërmjet maleve. Është një plazh publik dhe i lirë. Është i mbuluar me rërë.

Hyrja në ujë është e butë. Deti është i pastër kristal, jeshil turkoz. Plazhi është i përshtatshëm për të moshuarit dhe familjet me fëmijë.

Shumica e plazhit është e zënë nga komplekse turistike me të gjitha facilitetet e plazhit: dush, tualete, dhoma ndryshimi, restorante, bare, karrige dhe çadra.

Event Details

  • Date: July 25, 2023
  • Time: 7:54 am
  • Event Category: