Loading Events

visitdurres | visitdurres.al

Plazhi i Kallmit

Plazhi i Kallmit gjendet në perëndim të malit të Durrësit, rreth 0.5 m mbi nivelin e detit. Përbën plazh të virgjër, të formuar nga veprimtaria akumuluese e valëve të detare. Është i gjatë 100 m dhe i gjerë 15 m. Ka vlera shkencore gjeomorfologjike, didaktike. Vizitohet duke marrë rrugën këmbësore Plazhi i Currilave-Plazhi i Kallmit.

Event Details

  • Start: May 28, 2021 @ 3:00 pm
  • End: December 31, 2021 @ 4:30 pm
  • Event Category:

Venue

Heaton Park, Mt Road M25 2SW