Çfarë Të Vizitoni Në Durrës?

Informacione mbi atraksionet turistike

Informacione & Atraksione

Atraksione Të Tjera

MuZEH Lab- Vendi i Kulturave dhe Krijimtarisë

 
 

Çfarë mund të gjeni në hapësirat e MuZEH Lab:

 

Porta e Dëshirave

Shtegu i Dyerve të Vjetra

Ekspozita e përhershme

Ekspozitat e përkohshme

Dhe Shumë Eksperienca të Tjera!

 

 

Adresa:

Lagjia 4, Rr.Enver Zazani, Banesë e ulët, 2000, Durres


Kontakt:

[email protected]

+355 67 613 3262, +355672033507


Social Media:


1
3
2
4
Eksploro Durrësin

Diversitet & Turizëm

Mbi 20 Monumente Kulturore & Natyrore

01

Mbi 20 Monumente Kulturore & Natyrore

Vizitoni monumentet kulturore , objektet e rëndësisë së veçantë si dhe trashëgimitë kulturore .

01

Mbi 168 Hotele &
Resorte

02

Mbi 168 Hotele &
Resorte

Rezervoni pushimet tuaja në resortet premium me 5 yje dhe shijoni plazhet më të bukura të Adriatikut .

02

Mbi 66 Km
Vijë Bregdetare

03

Mbi 66 Km
Vijë Bregdetare

Vizito plazhet ranore apo shkëmbore të brigjeve të Adriatikut .

03

Alpinizëm &
Çikizëm

04

Alpinizëm &
Çikizëm

Vizitoni shtigjet natyrore per ecje , vrap në natyrë , çiklizëm apo alpinizëm .

04